Even voorstellen

Mijn naam is Gerben Speksnijder. Ik woon met mijn vrouw Goverina en onze twee kinderen, Dennis en Sanne, in Krimpen aan den IJssel. Na een carrière als ondernemer in de haven, ben ik door diverse gebeurtenissen er achtergekomen dat er meer is dan alleen hard werken, doen wat de maatschappij van je verlangt en mee gaan in de sleur van de dag.

Door lichamelijke klachten van reuma, chronische vermoeidheid en stress werd ik teruggefloten om los te komen van dingen waar ik eigenlijk helemaal niet meer gelukkig van werd en die me mijn gezondheid kostten. In deze tijd kwam ik in aanraking met healing, waardoor mijn lichamelijke klachten uiteindelijk verdwenen. Hierdoor kwam ik erachter wie ik echt ben, wat mij gelukkig maakt en vooral wat het werkelijke doel is in mijn leven. Mijn kracht is zelf healing geven en mediamieke zielsbegeleiding om ook jou te helpen bij ziekte, pijn, levensvragen en bewustzijnsgroei.

Wat voor mij heel duidelijk is geworden, is dat ziek worden geen toeval is, het is een roep van je ziel die aandacht wil om je weer op je eigen pad te zetten, aan te kijken wat niet verwerkt is en te gaan doen wat werkelijk bij jou past in plaats van wat je denkt dat er van je wordt verwacht.

Ik hoop dat ik jou mag helpen om de kracht en het licht in jezelf te vinden.